Blog & Nieuws

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Ponykamp programma

Beste ruiters, Bijna is het zover: jullie gaan op ponykamp. Voor het ponykamp willen wij jullie laten weten hoe laat jullie deze week worden verwacht

Lees verder »
Laatste nieuws

Startlijsten onderlinge wedstrijd

Startlijst 2 juli Let op: de startlijsten zijn iets gewijzigd. Laatst gewijzigd: 27 juni 2023.  worden!  Programma:  Zaterdag 1 juli 17:00-19:00 Wassen en vlechten (niet

Lees verder »

Blog

Paardrijden bij Manege de Hoef
Blog

6x Anti verveel tips

Zoals jullie allemaal weten moeten wij ons op de manege ook houden aan de richtlijnen vanuit de overheid, helaas dus voorlopig geen paardrijlessen en buitenritten. Om jullie toch een beetje bezig te houden hebben we wat anti verveel tips voor je op een rijtje gezet waardoor je over een paar weken weer fris en fruitig op je paardrijles verschijnt!

Lees verder »
Blog

De leukste gratis paardenspellen online

Om toch een beetje in de buurt van paarden te kunnen zijn in deze gekke tijd hebben we de leukste online paardenspelletjes voor je op een rij gezet. Speel met je vriendinnen en bevind je in de wereld van de virtuele manege. Maar, eerst je huiswerk af natuurlijk ;-)

Lees verder »
naambordjes DIY
Blog

DIY: Naambordjes maken van ijzerdraad

Heb je nog een oud hoefijzer thuisliggen? Dan kun je daar een leuk naambordje van maken voor je slaapkamerdeur of misschien zelfs wel bij de voordeur! Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een stuk ijzerdraad, dit hebben je ouders misschien nog wel in de schuur liggen!

Lees verder »