Ponykamp

Iedere zomervakantie organiseren wij ponykampweken. De hele week bezig zijn met je eigen paard of pony? Wie wil dat nou niet in de zomervakantie! We rijden iedere dag, buitenritten, springles, dressuurwedstrijd, gaan een middag naar het zwembad en nog veel meer leuke activiteiten.

De ponykampweken vinden plaats in de zomervakantie, zorg dat je er op tijd bij bent want de inschrijving gaat ieder jaar vlot! Ponykamp is geschikt voor ruiters tussen de 8 en 18 jaar oud. Je moet wel voldoende ervaring hebben want je moet iedere dag zelf opzadelen en goed kunnen galopperen in de duinen. Ponykamp is een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten op de manege en te ervaren hoe het is om een eigen pony te hebben. Tijdens ponykamp slaap je gewoon thuis. Woon je niet in de buurt? Wij zitten naast Stay Okay Egmond. 

Miniponykamp
Voor de kleinste ruiters organiseren wij 1 a 2 keer per jaar een mini ponykamp (meestal in de kerst en/of krokusvakantie, check de agenda voor actuele datum). Dit ponykamp heeft een korte duur en een binnenprogramma met leuke activiteiten. We merken dat kinderen hier veel zelfvertrouwen van krijgen in de omgang met de pony’s en het is natuurlijk ook een leuke manier om nieuwe vrienden te maken op de manege!

Junior weekend
Voor onze tiener ruiters organiseren wij sinds dit jaar een junior weekend. Tijdens dit weekend blijf je slapen op de manege en bieden we een leuk programma aangepast aan deze leeftijdsgroep met o.a. buitenritten, springles, fotoshoot met jouw gekozen paard en meer! Nog een voordeel: je haalt er ook nog gemiste lessen mee in!

Delen:

Share on facebook
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

Lees ook:

Buitenrit

Buitenritten

Buitenritten Wat is er fijner dan paardrijden door bos, duinen en langs het strand? Manege de Hoef is op steenworp afstand gelegen van de Kennemerduinen.

Lees verder »
manegepaard

Paardrijlessen

Paardrijlessen Wij bieden paardrijlessen aan op ieder niveau vanaf de leeftijd van 6 jaar. Beginnen met paardrijden is mogelijk op vrijwel iedere leeftijd, mits je

Lees verder »