Word lid van de ponyclub

In september 2022 beginnen wij onze nieuwe ponyclub. Voor slechts 10 euro ben jij levenslang lid. Je mag dan meedoen met allerlei workshops, paardenschool, speciale activiteiten en uitjes. Tevens ontvang je een speciale nieuwsbrief, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe activiteiten.

Het doel van onze ponyclub is het op een speelse manier leren omgaan met paarden en pony’s, ook is het een mooie kans voor kinderen om leeftijdsgenoten te leren kennen met dezelfde passie. Cap en bodyprotector zijn niet nodig want de activiteiten zijn zonder rijden, wel is het verstandig om oude kleding of je rijbroek met laarzen te dragen want vies worden hoort erbij! 

Lid worden? Download het inschrijfformulier en lever deze in op de manege. 

Leerzaam

Samen met onze instructrices gaan we de manege en onze paarden en pony's verkennen. Dit doen we vanaf de grond, vandaar de term 'grondwerk'.

Leuk

Naast leerzaam is de ponyclub ook ontzettend leuk! Van paardenverzorging tot een filmmiddag. Er staan heel veel leuke activiteiten op de agenda!

Extra's

Onze leden krijgen eerste kans om in te schrijven voor speciale activiteiten als clinics en workshops. Tevens ontvangen leden korting op deze extra's.

Veiligheid

Ook veiligheid in de stallen komt uitgebreid aan bod. Wat moet je doen als er paarden loslopen en hoe ziet een werkdag op de manege er eigenlijk uit?

FAQ

We organiseren zo’n 10 tot 12 ponyclub activiteiten per jaar. 

De eerste leden ontvangen een Manege de Hoef polo als welkomstcadeau!

We versturen de activiteiten per nieuwsbrief. Dit is een andere nieuwsbrief dan het manegenieuws. 

De ponyclub is voor jonge ruiters vanaf 6 jaar tot een jaar of 13. 

In principe is de ponyclub op de grond. Uiteraard hebben alle activiteiten wel een paardenthema. 

Van het leren invlechten van paarden en pony’s tot een filmmiddag. Er staan heel veel leuke activiteiten op de planning. Ook komen er clinics (tegen een kleine vergoeding) van diverse ruiters van de manege maar ook daarbuiten. Eenmaal per jaar organiseren we ook een speciaal uitje buiten de deur.