Een paard leasen

WhatsApp Image 2019-03-07 at 13.16.49

Altijd al een eigen paard willen hebben maar twijfel je nog? Wij bieden onze vaste klanten de mogelijkheid om een paard te leasen. Het paard blijft dan eigendom van de manege en wij zorgen voor o.a. de hoefsmid, doordeweeks buitenzetten en een schone stal. Met jouw leasepaard mag je bijna alles doen wat je ook met een eigen paard doet.

Allemaal super leuk natuurlijk maar uiteraard komt er ook wat verzorging bij kijken. Zo moet je zelf voor een passend winterdeken zorgen, de tandarts en alles voor de wedstrijden bijvoorbeeld. In het weekend moeten de leasers zelf zorgen dat de paarden buitenkomen, hier is een speciale planning voor die je samen met de andere leasers uit desbetreffende groep indeelt. Toch heeft een leasepaard veel voordelen ten opzichte van een eigen paard. Er wordt wel van je verwacht dat het paard iedere dag gereden wordt (ze mogen gerust af en toe een dag vrij maar dit moet wel even gemeld worden op het whiteboard zodat degene die voert er rekening mee kan houden) en ze goed verzorgd worden.

Vrij om te leasen

We hebben op het moment een paar hele leuke paarden vrij om te leasen (voor de helft 3/4 dagen in de week). O.a.; Dark Chocolate. Denk je dat leasen iets voor jou is? Neem dan contact op met Minouche of Janet. 

Ook interessant:

Blog

10x paardrijden in de jaren 90

Tegenwoordig heb je super veel keuze in de ruitersportzaken, dat was “vroeger” wel anders. In de jaren 80 en 90 liepen eigenlijk alle ruiters er hetzelfde bij. Ook de paarden liepen er heel anders bij, alles was een stuk simpeler maar shoppen is tegenwoordig veel leuker! Als je deze dingen herkent dan ben je al heel lang paardengek!

Lees verder »
Paardrijden bij Manege de Hoef
Blog

6x Anti verveel tips

Zoals jullie allemaal weten moeten wij ons op de manege ook houden aan de richtlijnen vanuit de overheid, helaas dus voorlopig geen paardrijlessen en buitenritten. Om jullie toch een beetje bezig te houden hebben we wat anti verveel tips voor je op een rijtje gezet waardoor je over een paar weken weer fris en fruitig op je paardrijles verschijnt!

Lees verder »