Bel ons: 072-5065840

WhatsApp Image 2019-03-07 at 13.16.49

Een paard leasen

Altijd al een eigen paard willen hebben maar twijfel je nog? Wij bieden onze vaste klanten de mogelijkheid om een paard te leasen. Het paard blijft dan eigendom van de manege en wij zorgen voor o.a. de hoefsmid, doordeweeks buitenzetten en een schone stal. Met jouw leasepaard mag je bijna alles doen wat je ook met een eigen paard doet.

Allemaal super leuk natuurlijk maar uiteraard komt er ook wat verzorging bij kijken. Zo moet je zelf voor een passend winterdeken zorgen, de tandarts en alles voor de wedstrijden bijvoorbeeld. In het weekend moeten de leasers zelf zorgen dat de paarden buitenkomen, hier is een speciale planning voor die je samen met de andere leasers uit desbetreffende groep indeelt. Toch heeft een leasepaard veel voordelen ten opzichte van een eigen paard. Er wordt wel van je verwacht dat het paard iedere dag gereden wordt (ze mogen gerust af en toe een dag vrij maar dit moet wel even gemeld worden op het whiteboard zodat degene die voert er rekening mee kan houden) en ze goed verzorgd worden.

Vrij om te leasen

We hebben op het moment een paar hele leuke paarden vrij om te leasen (voor de helft 3/4 dagen in de week). O.a.; Dark Chocolate. Denk je dat leasen iets voor jou is? Neem dan contact op met Minouche of Janet. 

DELEN

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Ook interessant: