Bel ons: 072-5065840

Activiteiten

Ieder jaar proberen wij onze agenda te vullen met leuke activiteiten. Zo vieren wij ieder jaar carnaval met onze lessers. Diverse groepen rijden dan verkleed een leuke proef, de meest creatieve creaties winnen een leuke prijs. Met kerst strijden onze springruiters tegen elkaar in een spannende derby compleet in kerstsfeer. Tijdens Pasen verplaatst het parcours naar buiten, maken de kerstballen plaats voor paaseieren en worden de gewone hindernissen vervangen door echte crosshindernissen. De agenda wordt regelmatig aangevuld. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel evenement!

Dressuurwedstrijden

Met ruiterpaspoort in bezit kun je meedoen met de FNRS-dressuurwedstrijden, je vind deze in onze agenda. Als beginnende ruiter start je in de klasse F1, als je al iets langer rijdt kun je soms instromen in een hogere klasse. Dit zijn dressuurproeven waarbij jij als ruiter wordt beoordeeld door speciale FNRS-juryleden. Naast de FNRS-wedstrijden organiseren we ook regelmatig wedstrijden voor onze springruiters. Iedereen die springles heeft (gehad) kan hieraan meedoen. In het indoorseizoen (september – maart) organiseren we voor mensen met een startpas KNHS-wedstrijden. 

Springwedstrijden

Voor onze springruiters organiseren we regelmatig springwedstrijden. Iedereen die springles heeft gevolgd kan hieraan meedoen. Er zijn diverse klasse, deze worden ingedeeld op hoogte. We beginnen meestal vanaf 50 cm voor de pony’s tot 100 cm voor de ervaren ruiters. Met kerst en pasen organiseren we tevens thema wedstrijden met extra cross en derby hindernissen. 

Kinderfeestjes

Wat is er nou leuker dan een ponyfeestje op de manege? Wij hebben diverse activiteiten voor kinderfeestjes. Bijvoorbeeld vrijrijden, hoefijzers versieren, patat in de kantine. Maatwerk is hier altijd mogelijk. Stuur ons een mail of bel om de mogelijkheden te bespreken! 

Ponykamp

In de vakanties organiseren wij ponykamp. In de zomervakantie een hele week bezig zijn met je tijdelijke eigen manegepony of paard is toch de droom van ieder paardenmeisje? De week zit stampvol leuke activiteiten zoals duinritten, wedstrijd, spelletjes, knutselen en nog veel meer! In de herfst- en kerstvakantie organiseren wij dagkampen. Net zo leuk als een ponykamp maar dan slechts 1 dag voor een leuk tarief. Houdt onze nieuwsbrief in de gaten voor data! 

Dit artikel delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Direct naar: