Blog & Nieuws

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Afscheid Selvester

Wegens een ernstige blessure hebben we helaas afscheid moeten nemen van onze lieve Selvester. Zoals de meeste van jullie weten heeft Selvester nog een mooie

Lees verder »
FNRS KNHS wedstrijd
Laatste nieuws

Startlijst FNRS 21 november

Bekijk hier de startlijst voor de aankomende FNRS wedstrijd. Graag minimaal een halfuur van tevoren aanwezig zijn, het kan altijd een beetje in- of uitlopen! Inrijden

Lees verder »

Blog

Paardrijden bij Manege de Hoef
Blog

6x Anti verveel tips

Zoals jullie allemaal weten moeten wij ons op de manege ook houden aan de richtlijnen vanuit de overheid, helaas dus voorlopig geen paardrijlessen en buitenritten. Om jullie toch een beetje bezig te houden hebben we wat anti verveel tips voor je op een rijtje gezet waardoor je over een paar weken weer fris en fruitig op je paardrijles verschijnt!

Lees verder »
Blog

De leukste gratis paardenspellen online

Om toch een beetje in de buurt van paarden te kunnen zijn in deze gekke tijd hebben we de leukste online paardenspelletjes voor je op een rij gezet. Speel met je vriendinnen en bevind je in de wereld van de virtuele manege. Maar, eerst je huiswerk af natuurlijk ;-)

Lees verder »
naambordjes DIY
Blog

DIY: Naambordjes maken van ijzerdraad

Heb je nog een oud hoefijzer thuisliggen? Dan kun je daar een leuk naambordje van maken voor je slaapkamerdeur of misschien zelfs wel bij de voordeur! Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een stuk ijzerdraad, dit hebben je ouders misschien nog wel in de schuur liggen!

Lees verder »
Blog

10x paardenfilms die je gezien moet hebben

Nu er tijdelijk geen lessen en duinritten zijn kunnen we ons voorstellen dat je je soms een beetje verveelt (naast school en werk natuurlijk). We hebben daarom tien paardenfilms voor je gevonden die je echt gezien moet hebben. Weet jij er nog meer? Geef het door op instagram of Facebook en we voegen ze aan het rijtje toe!

Lees verder »