Blog & Nieuws

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Jaarverslag 2021

Het zijn de laatste weken van het jaar en we zitten weer in een lockdown. We zijn dankbaar dat we nog mogen paardrijden en we

Lees verder »
Laatste nieuws

Prijsverhoging 2022

Wegens een fikse verhoging van de aansprakelijkheidsverzekering voor maneges engestegen kosten van onze leveranciers zijn wij genoodzaakt onze prijzen te verhogen vanaf januari. Losse lessen

Lees verder »

Blog

ponykamp
Blog

Dit mag niet ontbreken in je poetskist

In de ruitersportzaak vind je schappen vol met spulletjes voor je poetskist. Borstels, hoevenkrabbers, sprays en elastiekjes. Heb je dit echt allemaal nodig? Er zijn wel een paar spulletjes die echt niet mogen ontbreken in je poetskist. We hebben een lijstje voor je gemaakt!

Lees verder »
Blog

10x paardrijden in de jaren 90

Tegenwoordig heb je super veel keuze in de ruitersportzaken, dat was “vroeger” wel anders. In de jaren 80 en 90 liepen eigenlijk alle ruiters er hetzelfde bij. Ook de paarden liepen er heel anders bij, alles was een stuk simpeler maar shoppen is tegenwoordig veel leuker! Als je deze dingen herkent dan ben je al heel lang paardengek!

Lees verder »
Paardrijden bij Manege de Hoef
Blog

6x Anti verveel tips

Zoals jullie allemaal weten moeten wij ons op de manege ook houden aan de richtlijnen vanuit de overheid, helaas dus voorlopig geen paardrijlessen en buitenritten. Om jullie toch een beetje bezig te houden hebben we wat anti verveel tips voor je op een rijtje gezet waardoor je over een paar weken weer fris en fruitig op je paardrijles verschijnt!

Lees verder »