Corona update | Lessen t/m 18 jaar

Vanaf woensdag 29 april starten de lessen voor de jeugd t/m 18 jaar weer. Tevens is het voor jeugd t/m 18 jaar weer mogelijk buitenritten te maken. De lestijden zullen vanwege het strenge corona protocol enigszins gewijzigd worden. De betrokken lessers zullen vanaf donderdag 23 april gebeld worden.
Dark Chocolate

We hanteren een streng corona protocol. Iedereen dient zich aan de volgende regels te houden, dit is de enige manier hoe we op dit moment lessen kunnen aanbieden.

  1. Ouders kunnen helaas alleen de kinderen brengen en halen. U mag wel in de auto op de parkeerplaats wachten of na de les terugkomen. Zorg ervoor dat de manege uw juiste telefoonnummer heeft. 
  2. Het rijden met eigen rijhandschoenen is verplicht.
  3. Jeugd in de leeftijd van 13 t/m 18 jaar dient 1.5 meter afstand van anderen te houden.
  4. Bij ziekteverschijnselen blijft men thuis.
  5. Het aanmelden voor de les kan 10 min voor aanvang. Men gaat naar binnen via de ingang noord en verlaat het gebouw via ingang west. De kantine is gesloten. De ruimte bij de toiletten is open. Eerder komen heeft geen zin. Er wordt geholpen bij opzadelen indien nodig zodat iedereen op tijd in de les kan verschijnen.
  6. Daarna volgt men de aanwijzingen van het personeel op.

Bij de lessen waar dat nodig is staan de pony’s klaar en is hulp aanwezig voor het naar de bak lopen en opstappen.

Alle lessen zijn in de buitenmanege, ook als het regent.

De betaling van de lessen kan op 2 manieren;

  1. Contant en gepast in een enveloppe voorzien van naam en lesuur.
  2. Overmaken van de rest van het tweede kwartaal (van 29 april t/m 30 juni) kan op NL16INGB0005023847 t.n.v. Manege de hoef.

Dit geldt ook voor de springlessen en eventuele extra lessen of duinritten.

Kwartaaltegoed inhalen
Voor de jeugd die het hele tweede kwartaal reeds betaald hebben organiseren we extra inhaallessen dressuur en springen op de maandag, dinsdag en donderdag. Deze lessen kunnen ook geboekt worden door de jeugd die nog lessen van het eerste kwartaal open hebben staan en door de jeugd tot 18 jaar die extra willen rijden. 

Het is wel zo dat we de jeugd die ons het vertrouwen hebben geschonken door gewoon de kwartaalbetaling voor het tweede kwartaal te doen voorrang geven bij het reserveren van deze extra lessen. We zijn hier namelijk heel dankbaar voor. Zij mogen vanaf vrijdag 24 april per mail opgeven. Vanaf 27 april kunnen anderen zich ook opgeven. Ons e-mailadres is paardrijden@manegedehoef.nl

Tot snel! 

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Ook interessant: