ACTIVITEITEN

Ieder jaar proberen wij onze agenda te vullen met leuke activiteiten. Zo vieren wij ieder jaar carnaval met onze lessers. Diverse groepen rijden dan verkleed een leuke proef, de meest creatieve creaties winnen een leuke prijs. Met kerst strijden onze springruiters tegen elkaar in een spannende derby compleet in kerstsfeer. Tijdens Pasen verplaatst het parcours naar buiten, maken de kerstballen plaats voor paaseieren en worden de gewone hindernissen vervangen door echte crosshindernissen. De agenda wordt regelmatig aangevuld. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel evenement!

Wedstrijden

Met ruiterpaspoort in bezit kun je meedoen met de FNRS-dressuurwedstrijden, je vind deze in onze agenda. Als beginnende ruiter start je in de klasse F1, als je al iets langer rijdt kun je soms instromen in een iets hogere klasse. Dit zijn dressuurproeven waarbij jij als ruiter wordt beoordeeld door speciale FNRS-juryleden. Naast de FNRS-wedstrijden organiseren we ook regelmatig wedstrijden voor onze springruiters. Iedereen die springles heeft (gehad) kan hieraan meedoen. In het indoorseizoen (september – maart) organiseren we voor mensen met een startpas KNHS-wedstrijden. 

FNRS wedstrijden

Ruiters de basis een beetje onder de knie dan kunnen ze mee gaan doen met de F-proeven en de bronze en/of zilveren opleiding, die in niveau oplopen van F1 tot en met F20.

KNHS wedstrijden

In het najaar organiseren wij KNHS wedstrijden voor ruiters met een eigen- of leasepaard. Je kunt bij ons starten van B t/m M2 niveau.

Cross & Derby

Naast traditionele springwedstrijden organiseren wij ook tweemaal per jaar een cross of derby. Meestal met Pasen en Kerst.

Springwedstrijden

Iedereen die springles heeft gevolgd mag met de springwedstrijden meedoen!

Kinderfeestjes

Het is mogelijk om een kinderverjaardag te vieren op de manege. Afhankelijk van de groep en leeftijd maken wij in overleg een leuk programma.
In de kantine kan na afloop patat en snacks gegeten worden. Prijs en mogelijkheden in overleg.