Bel ons: 072-5065840

aroma-beverage-breakfast-brown-347144

Versoepelde regels kantine/terras

Vanaf 1 juli zijn de volgende corona-regels aangepast.

Er hoeft niet meer te worden gereserveerd voor de kantine. Ook wordt er geen gezondheidscheck meer gedaan.
Iedereen die wat langer in de kantine wil blijven moet een zitplaats hebben. Als je alleen komt om je aan te melden voor je les of om snoep of drinken te kopen en daarna direct weer naar buiten gaat, hoef je geen zitplaats te hebben.

De regel is wel dat je minstens 1,5 meter afstand tussen elkaar moet houden. Hier zijn ook wat uitzonderingen op en deze zijn leeftijdsgebonden:

Ben je 12 jaar of jonger? Dan hoef je geen 1,5 meter afstand te houden. Je mag dan dus dicht bij elkaar komen. Je mag ook dicht bij de personen ouder dan 12 jaar komen. Dus mag je ook dicht bij volwassenen komen.

Ben je tussen 12 en 18 jaar? Dan hoef je geen 1,5 meter afstand tussen personen jonger dan 18 jaar te houden. Je moet wel minimaal 1,5 meter afstand tussen jou en personen van 18 jaar of ouder houden.

In de kantine mogen personen jonger dan 18 jaar dus dicht bij elkaar zitten. Zorg er wel voor dat je minimaal 1,5 meter afstand tussen personen van 18 jaar en ouder houdt.

En ook voor iedereen jonger dan 18 jaar geldt dat als je langer in de kantine blijft, je een zitplaats moet hebben.

Nog steeds geldt (voor personen van 18 jaar en ouder):
Er mogen twee personen aan één tafel en die hoeven niet uit één huishouden te komen. Alle personen uit één huishouden mogen dicht bij elkaar zitten.

Voor iedereen gelden nog steeds de hygiëneregels van het RIVM (zie de protocollen) en dat je verplicht een consumptie moet nemen als je in de kantine of op het terras gaat zitten.

Bekijk het nieuwe sportprotocol hier:
https://nocnsf.nl/sportprotocol

DELEN

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Ook interessant: