Bel ons: 072-5065840

Harry

Ponykamp voor iedere leeftijd

1 maart Ponykamp voor 1 dag
In de vakantie de hele dag op de manege rondbrengen? Dan kan. Speciaal voor de jonge ruiters organiseren wij ponykamp voor 1 dag. Voor slechts 35,- (inclusief lunch) kun je de hele dag met jouw favoriete pony bezig zijn samen met andere paardenfans. We hebben een leuk binnenprogramma met o.a. les, spelletjes en de pony’s lekker vertroetelen en mooi maken. Aanbevolen leeftijd: vanaf 6 jaar.

28/29 april Junior weekend
Speciaal voor de tieners organiseren wij dit jaar voor het eerst junior weekend. Voor slechts 100 euro twee dagen vol leuke activiteiten zoals: duinritten, strandrit, springles met derby, fotoshoot en meer! Na een avond discorijden gaat het feestje nog even door in de kantine. Waar we ook zullen slapen. Nog enkele paarden vrij, schrijf je snel in! Ook met het junior weekend haal je gemiste lessen in. Aanbevolen leeftijd: 11 t/m 18 jaar.

Ponykamp
In de eerste en de laatste week van de zomervakantie is het weer tijd voor ponykamp. Een week vol paarden activiteiten en heel veel gezelligheid. Tijdens ponykamp slaap je gewoon thuis. We gaan o.a. heel veel duinritten maken, zwemmen, springles, dressuurwedstrijd, spelletjes en nog veel meer leuke activiteiten! Het is ieder jaar weer een gezellige boel en de ideale manier om mensen te leren kennen die dezelfde passie hebben als jij! Omdat we bij ponykamp veel buitenritten maken is het wel belangrijk dat je voldoende rijervaring hebt, bij twijfel kun je het altijd even bij jouw instructrice vragen.

DELEN

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Ook interessant: