Paard van het jaar 2023

Wij zijn het unaniem eens dat dit er maar eentje kon zijn. Helaas is ze er zelf niet meer bij maar Vladdy mag wat ons betreft niet ontbreken op de Wall of Fame in de kantine.

Afgelopen zomer hebben we na zeer ernstige koliek afscheid moeten nemen van deze mooie grote merrie. We missen haar nog steeds enorm. Vladdy was een van de meest vriendelijke paarden die we op de manege hebben gehad, ze was bijna 1,80 groot maar ondanks dat konden kleine kinderen prima op haar leren rijden.

Vladdy was al iets ouder toen ze op de manege kwam, dat was geen probleem omdat het een zeer fit paard was. In de duinen bracht ze onze manegeruiters altijd weer veilig thuis (zelfs de toeristen die een beetje hadden gelogen over hun rijvaardigheden).

Het was een erg geliefd manegepaard, vooral bij beginnende ruiters en het meest geschikt voor je allereerste duinrit want Vladdy bracht je gegarandeerd veilig thuis. Afscheid hoort er helaas ook bij op de manege, maar Vladdy was een paard waar we graag nog veel langer van hadden genoten. Daarom heeft zij deze titel meer dan verdiend!

DELEN

Ook interessant: