Ieder jaar organiseren wij een paard van het jaar verkiezing op de manege, vroeger kon je in de kantine stemmen en volgde het resultaat in ons eigen krantje ‘de Hoef info’. Tegenwoordig gaat dat natuurlijk allemaal digitaal. De afgelopen winnaars hangen in de kantine (boven het raam van de binnenbak). Wie zal er dit jaar bij komen?

*Tromgeroffel* Wat was het een spannende strijd de afgelopen maanden! De laatste vijf lagen super dicht bij elkaar, nog wonderlijker de laatste twee hebben zelfs exact hetzelfde aantal stemmen van jullie gekregen. In totaal zijn er bijna 600 stemmen uitgebracht!

Maar er kan er maar eentje de winnaar zijn, of toch niet? Omdat het toch wel een bijzonder jaar was en de laatste twee paarden evenveel stemmen hebben gekregen hebben we er dit jaar voor gekozen dat ze beide paard van het jaar zijn.

De winnaars zijn…

Helaas hebben wij onlangs afscheid van hem moeten nemen, dat maakt deze overwinning extra bijzonder. De meeste stemmen gingen dit jaar naar Selvester! Hij deelt deze mooie eer dit jaar samen met Sunny! We zijn dat deze fijne paarden ook bij jullie een speciaal plekje hebben. Binnenkort zullen we ze toevoegen aan de wall of fame.

De meeste stemmen gingen dit jaar naar:

  1. Sunny & Selvester
  2. Charley
  3. Pim
  4. Calimero

DELEN

Ook interessant: