Bel ons: 072-5065840

aroma-beverage-breakfast-brown-347144

Kantine weer aangepast open

Vanaf donderdag 11 juni 2020 is de kantine en ons terras weer open. We hebben een beperkt aantal plekken en we moeten voldoen aan bepaalde voorwaarden:

Voor de kantine (binnen) geldt:
Reserveren is verplicht. Dit kan op twee manieren:

1.       Via onze website (de reservering is 1 uur geldig, als je langer wilt blijven dien je nog een blok aan te vragen)

2.       Als je de kantine in wilt (reservering ter plekke)

Let op:
Iedereen moet aan een tafel zitten. We hebben 8 tafels tot onze beschikking vanwege de minimaal 1,5 meter afstand-regel. Er mogen 2 personen aan een tafel zitten en die hoeven niet uit 1 huishouden te komen. Als je met meer personen wilt komen en jullie komen uit 1 huishouden, mogen jullie natuurlijk wel bij elkaar zitten. Wij plaatsen dan stoelen erbij.

Omdat wij maar een beperkt aantal tafels hebben, verzoeken wij onze gasten (wanneer dit voor hen geen probleem is) om zoveel mogelijk (met z’n tweeën) aan een tafel te gaan zitten. Je kunt dit onderling afspreken en reserveren via de app (zie link). Je kunt dan aangeven dat je met z’n tweeën komt.

Als de beschikbare tafels zijn gereserveerd kunnen wij geen gasten meer toelaten, tenzij er maar een persoon aan 1 tafel zit en er geen bezwaar is dat er een tweede persoon bij komt zitten.

Je kunt ook proberen om bij ons ter plekke een reservering te maken. Wij kijken dan of er plaats is.

Lees de algemene richtlijnen voor de gasten! En een consumptie is verplicht, zelf meegebrachte etens- of drinkwaren zijn niet toegestaan.

Voor het terras (buiten) geldt:
Wij hebben ons terras flink uitgebreid en 8 tafels en een bankje tot onze beschikking. Hiervoor hoef je niet te reserveren, echter gelden wel de regels/richtlijnen zoals hierboven aangegeven. Een consumptie is ook hier verplicht, zelf meegebrachte etens- of drinkwaren zijn niet toegestaan.

Kinderen die uitsluitend snoep of flesjes/blikjes drinken willen kopen kunnen dit bij de ingang van de kantine doen. Jullie hoeven dan niet de kantine in en dus ook niet te reserveren.

Wij hopen jullie snel weer in onze kantine of op ons terras te mogen ontvangen!

DELEN

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Ook interessant: