Bel ons: 072-5065840

WhatsApp Image 2020-11-18 at 06.45.55

Ido 75 jaar

Vandaag (zaterdag) is Ido jarig en niet zomaar jarig want 75 jaar laten we natuurlijk niet stilzwijgend voorbijgaan met dank aan Juf Kimberley.

Geschreven door zijn dochter Marjolein

27 jaar geleden stapte Ido voor het eerst op een paard en sindsdien is hij verkocht. De eerste keer paardrijden werd niet halfslachtig aangepakt; een strandrit leek Ido wel een ideale kennismaking.

De boer uit de buurt was de moeilijkste niet en gaf hem zonder probleem 1 van zijn paarden mee zodat hij samen met een Duitse toerist een strandritje kon maken. Na zo’n 2 uur kwam het stel (gelukkig) weer heelhuids terug. En ja, dat paardrijden was wel wat.

Na te zijn verhuisd werd het gelukkig wat verstandiger aangepakt en is de boer ingeruild voor een echte manege. Wekelijkse dressuurlessen volgden waarbij ook jaarlijks fanatiek werd meegedaan met de carnaval.

De verkleedpartijen zijn inmiddels verleden tijd (je moet immers stoppen op je hoogtepunt), maar er wordt nog wel af en toe een proefje en ook regelmatig een duinrit gereden (liefst zonder schaapskuddes).
En als bewijs dat je nooit te oud bent om te leren zijn sinds enige tijd de springlessen ook weer opgepakt. Maar niet te hoog, dan wordt de juf zenuwachtig.

DELEN

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Ook interessant: