Bel ons: 072-5065840

Groepsreis Equitana

Equitana is een enorm paarden evenement in Duitsland. Er zullen verschillende shows gegeven worden in diverse disciplines. Bijvoorbeeld dressuur, springen, western, natural horsemanship en nog veel meer. Daarnaast zijn er veel stands met diverse ruitersport artikelen, je kunt er heerlijk shoppen voor jezelf en jouw viervoeter! Het is een groot evenement voor de echte paardenliefhebber!

De liefde voor paarden kent geen grenzen. Er is nauwelijks een evenement denkbaar waarop dat zo duidelijk wordt gemaakt als op de EQUITANA in Essen, de grootste paardensportbeurs ter wereld. De paardenbeurs maakt van Essen negen dagen lang de wereldstad van het paard. Onder het motto “Uit liefde voor het paard” brengt de EQUITANA de gemeenschappelijke passie van alle paardensportgroepen, rijstijlen en disciplines samen. En jij kunt daarbij zijn! Speciaal voor onze klanten heeft Silvia Meijer geregeld dat we voor een scherpe prijs heen kunnen met een grote groep. Je hoeft voor entree en vervoer niks meer zelf te regelen.

Er zijn zo’n 1.000 paarden, waaronder veel zeldzame paardenrassen en de momenteel meest begeerde dekhengsten ter wereld aanwezig. Shows van de bekendste ruiters ter wereld en meer dan 850 “winkels” met unieke paardenspullen.

Schermafbeelding 2017-01-13 om 15.29.51

Het is ongeveer 3 uur rijden vanaf Nederland. Silvia heeft een bus geregeld en entreekaarten. Er kunnen in totaal ongeveer 49 mensen mee. Op 20 maart vertrekken we ‘s morgens vanaf parkeerplaats de Meent in Alkmaar, de tijd wordt nog bekend gemaakt. Op het terrein kan iedereen zijn eigen gang gaan. ‘S avonds vertrekken we weer terug naar Alkmaar. De kosten voor de bus en entree zullen in totaal rond de 35-40 euro zijn afhankelijk hoeveel mensen meegaan. Je kunt je aanmelden bij Silvia Meijer (leaser Joris) of een mailtje sturen naar puck@manegedehoef.nl

Meer informatie over het evenement:
https://www.equitana.com/

DELEN

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Ook interessant: