Dry January voor Animal in Need

Hey lieve paardenliefhebbers, Christy hier!

Voor de mensen die mij nog niet kennen, ik ben Christy, 20 jaar oud. Ik rij al vanaf mijn 6e hier bij Manege de Hoef en sinds 2016 ben ik de trotse leaser van Guinevere samen met Kim! Voor de mensen die mij wel kennen weten wat voor een liefhebber ik ben van een gezellige alcoholische versnapering. Een a twee keer per week ben ik in het café te vinden voor een lekker biertje of wijntje. Nu weet ik dat dit niet altijd goed is voor je gezondheid dus heb ik besloten om net als vorig jaar een maand niet te drinken door mee te doen aan de welbekende ‘’Dry January”

Nu wil ik met mijn enthousiasme dat niet alleen doen voor mijn gezondheid maar wil ik hier ook iets goeds voor doen voor anderen. Dit wil ik dit jaar gaan doen door mij te laten sponseren voor het welbekende Animal in Need door hier op de manege daar geld voor in te zamelen. Elke euro telt, al is het €1,00, €5,00, €10,00 of €20,00 mij maak je overal blij mee ik vind het al superleuk om dit voor deze prachtige organisatie te doen.

Doneren kan al vanaf minimaal €1,00 dat mag naar: NL31 RABO 0358 5880 30 met omschrijving “donatie (+ naam)” Voorbeeld: Donatie (Jullie familienaam)/ Donatie (Jouw naam) Of maak gebruik van een Tikkie. Ook mag er contant gedoneerd worden via een enveloppe met naam, de meeste van jullie weten mij te vinden anders hoor ik het graag. Daarvoor ben ik te bereiken via: 06-17156862. Als jullie verdere vragen hebben stel ze gerust.

Op 31-01-2022 zal ik een mooie cheque in elkaar flansen met een bedankje aan alle sponsoren en het bedrag wat daarna op 01-02-2022 in zijn geheel zal worden gedoneerd naar Animal in Need. Samen kunnen wij deze helden een steuntje in de rug geven in deze vervelende tijden. Willen jullie wat meer weten over deze organisatie kan ik aanraden om de Facebookpagina te bezoeken.

Namens mij en de organisatie, BEDANKT alvast!

Meer informatie over deze mooie stichting: https://animalinneed.com/

DELEN

Ook interessant: