Corona update: Geen lessen + ritten t/m 5 april

Dit bericht is uitgestuurd door de KNHS en FNRS aan alle sportaanbieders. Wij gaan als manege mee in het volgende advies:
Yellow triangle warning sign icon isolated

Naar aanleiding van het landelijke persbericht is vanuit de KNHS toch besloten alle lessen en andere activiteiten de annuleren. De manege is vanaf dit moment dus gesloten voor manegeklanten. Het terrein is alleen open voor lease- en pensionklanten. Zij mogen gewoon naar hun paarden komen maar kom alleen en neem geen onnodig bezoek mee. Neem ook voldoende afstand van elkaar en gebruik alleen je eigen spullen.

Algemene hygiënemaatregelen
We adviseren iedereen de actuele hygiëne adviezen van de RIVM op te volgen:

  • Schud geen handen en was regelmatig minimaal 20 seconden uw handen.
  • Afstand (minimaal 1 meter) houden van mensen die ziek zijn, hoesten en niezen.
  • Voorkom aanraking van ogen, neus en mond met handen.
  • Als u verkouden/grieperig bent, blijf dan thuis.
  • Neem contact op met uw huisarts als u koorts hebt en / of kortademig bent of als klachten verergeren.

Laten we hopen dat het aantal besmettingen door alle maatregelen snel afneemt zodat we snel weer volop kunnen genieten van onze prachtige sport!

Ook interessant:

Blog

10x paardrijden in de jaren 90

Tegenwoordig heb je super veel keuze in de ruitersportzaken, dat was “vroeger” wel anders. In de jaren 80 en 90 liepen eigenlijk alle ruiters er hetzelfde bij. Ook de paarden liepen er heel anders bij, alles was een stuk simpeler maar shoppen is tegenwoordig veel leuker! Als je deze dingen herkent dan ben je al heel lang paardengek!

Lees verder »
Paardrijden bij Manege de Hoef
Blog

6x Anti verveel tips

Zoals jullie allemaal weten moeten wij ons op de manege ook houden aan de richtlijnen vanuit de overheid, helaas dus voorlopig geen paardrijlessen en buitenritten. Om jullie toch een beetje bezig te houden hebben we wat anti verveel tips voor je op een rijtje gezet waardoor je over een paar weken weer fris en fruitig op je paardrijles verschijnt!

Lees verder »