Corona maatregelen | Update 24mei 2020

Vanaf 12 mei starten de lessen weer op. Het is tevens weer mogelijk om duinritten te maken. Deze zullen ingedeeld worden op leeftijd. We zijn nog wel aangepast open, lees dus goed de maatregelen door voordat je ons bezoekt voor de lessen.

We hanteren een streng corona protocol;

  1. Ouders kunnen helaas alleen de kinderen brengen en halen. U mag wel in de auto op de parkeerplaats wachten of na de les terugkomen. Zorg ervoor dat de manege uw juiste telefoonnummer heeft. 
  2. Het rijden met eigen handschoenen is verplicht.
  3. Houd 1,5m afstand van elkaar, ook tijdens het rijden.
  4. Bij ziekteverschijnselen blijft men thuis.
  5. Het aanmelden voor de les mag weer zoals gewoonlijk een halfuur vooraf. Men gaat naar binnen via de ingang noord en verlaat het gebouw via ingang west. De kantine is gesloten. De ruimte bij de toiletten is open. Er mag weer zelf opgezadeld worden.
  6. Daarna volgt men de aanwijzingen van het personeel op.

Bij de lessen waar dat nodig is staan de pony’s klaar en is hulp aanwezig voor het naar de bak lopen en opstappen.

Alle lessen zijn in de buitenmanege, ook als het regent.

De betaling van de lessen kan op 2 manieren;

  1. Losse lessen kunnen enkel contant betaald worden (hoeft niet meer in envelop) 
  2. Overmaken van de rest van het tweede kwartaal (van 29 april t/m 30 juni) kan op NL16INGB0005023847 t.n.v. Manege de hoef. Dit geldt echt alleen voor kwartaalbetalingen, losse lessen alleen contant)

Dit geldt ook voor de springlessen en eventuele extra lessen of duinritten.

Kwartaaltegoed inhalen
Voor de jeugd die het hele tweede kwartaal reeds betaald hebben organiseren we extra inhaallessen dressuur en springen op de maandag, dinsdag en donderdag. Deze lessen kunnen ook geboekt worden door de jeugd die nog lessen van het eerste kwartaal open hebben staan en door de jeugd tot 18 jaar die extra willen rijden. 

Het is wel zo dat we de jeugd die ons het vertrouwen hebben geschonken door gewoon de kwartaalbetaling voor het tweede kwartaal te doen voorrang geven bij het reserveren van deze extra lessen. We zijn hier namelijk heel dankbaar voor. Zij mogen vanaf vrijdag 24 april per mail opgeven. Vanaf 27 april kunnen anderen zich ook opgeven. Ons e-mailadres is paardrijden@manegedehoef.nl

Belangrijk: Bekijk hier het Protocol verantwoord sporten