Bel ons: 072-5065840

Chester

Corona update: tijdelijk leasen

Helaas weten wij ook niet precies hoelang de nieuwe maatregelen gaan duren. Hieronder vind je meer informatie en een leuke aanbieding!

Het is op dit moment nog niet duidelijk of de lessen 7 april weer hervat kunnen worden. Voor degene die een kwartaalbetaling doen zijn er twee mogelijkheden:

  • U zet de betaling stop en betaald weer als de lessen weer beginnen (contant tot het volgende kwartaal)
  • U betaald het tweede kwartaal en wordt in de gelegenheid gesteld om de lessen op een later tijdstip in te halen (er worden extra momenten ingepland)

Indien de maatregelen tot 1 juni duren dan bieden wij de mogelijkheid om de manegepaarden en pony’s te leasen. Momenteel werken we met tijdslots waarop er gereden kan worden, je kunt een tijd kiezen en intekenen op het bord (gang zadelkamer). Je mag dan op jouw gekozen dagen 1 uur rijden (in de bak) en max. 1.5 uur op de manege zijn. Dit vanwege de aangescherpte maatregelen. Maar, zo kun je wel het paardrijden op peil houden en genieten van je eigen paard of pony! Wil je een keer een duinrit maken? Dan komt hier 12,50 per uur bij en krijg je een begeleider mee. De prijzen zijn per dag, uiteraard kun je zelf kiezen hoeveel dagen je wilt leasen. De manege is open van 7:00 tot 22:00, je kunt binnen deze tijd een tijdslot kiezen om te komen rijden op basis van tijden die nog beschikbaar zijn.

Prijslijst

Doordeweekse dag pony: 30 euro (per dag voor 1 maand)
Doordeweekse dag paard: 35 euro (per dag voor 1 maand)
Weekenddag pony: 40 euro (per dag voor 1 maand)
Weekenddag paard: 45 euro (per dag voor 1 maand)
De prijzen zijn per dag voor de hele maand (dus bij 1 dag mag je 4x rijden, bij 2 dagen 8x etc.) Kies je bijvoorbeeld 2 dagen een pony doordeweeks dan zijn de kosten 60 euro en mag je de hele maand de gekozen 2 dagen rijden.

Aanmelden kan telefonisch, we zijn hiervoor zaterdag tussen 10:00 en 12:00 bereikbaar.


DELEN

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Ook interessant: