Corona update: tijdelijk leasen

Helaas weten wij ook niet precies hoelang de nieuwe maatregelen gaan duren. Hieronder vind je meer informatie en een leuke aanbieding!
Chester

Het is op dit moment nog niet duidelijk of de lessen 7 april weer hervat kunnen worden. Voor degene die een kwartaalbetaling doen zijn er twee mogelijkheden:

  • U zet de betaling stop en betaald weer als de lessen weer beginnen (contant tot het volgende kwartaal)
  • U betaald het tweede kwartaal en wordt in de gelegenheid gesteld om de lessen op een later tijdstip in te halen (er worden extra momenten ingepland)

Indien de maatregelen tot 1 juni duren dan bieden wij de mogelijkheid om de manegepaarden en pony’s te leasen. Momenteel werken we met tijdslots waarop er gereden kan worden, je kunt een tijd kiezen en intekenen op het bord (gang zadelkamer). Je mag dan op jouw gekozen dagen 1 uur rijden (in de bak) en max. 1.5 uur op de manege zijn. Dit vanwege de aangescherpte maatregelen. Maar, zo kun je wel het paardrijden op peil houden en genieten van je eigen paard of pony! Wil je een keer een duinrit maken? Dan komt hier 12,50 per uur bij en krijg je een begeleider mee. De prijzen zijn per dag, uiteraard kun je zelf kiezen hoeveel dagen je wilt leasen. De manege is open van 7:00 tot 22:00, je kunt binnen deze tijd een tijdslot kiezen om te komen rijden op basis van tijden die nog beschikbaar zijn.

Prijslijst

Doordeweekse dag pony: 30 euro (per dag voor 1 maand)
Doordeweekse dag paard: 35 euro (per dag voor 1 maand)
Weekenddag pony: 40 euro (per dag voor 1 maand)
Weekenddag paard: 45 euro (per dag voor 1 maand)
De prijzen zijn per dag voor de hele maand (dus bij 1 dag mag je 4x rijden, bij 2 dagen 8x etc.) Kies je bijvoorbeeld 2 dagen een pony doordeweeks dan zijn de kosten 60 euro en mag je de hele maand de gekozen 2 dagen rijden.

Aanmelden kan telefonisch, we zijn hiervoor zaterdag tussen 10:00 en 12:00 bereikbaar.


Ook interessant:

Blog

10x paardrijden in de jaren 90

Tegenwoordig heb je super veel keuze in de ruitersportzaken, dat was “vroeger” wel anders. In de jaren 80 en 90 liepen eigenlijk alle ruiters er hetzelfde bij. Ook de paarden liepen er heel anders bij, alles was een stuk simpeler maar shoppen is tegenwoordig veel leuker! Als je deze dingen herkent dan ben je al heel lang paardengek!

Lees verder »
Paardrijden bij Manege de Hoef
Blog

6x Anti verveel tips

Zoals jullie allemaal weten moeten wij ons op de manege ook houden aan de richtlijnen vanuit de overheid, helaas dus voorlopig geen paardrijlessen en buitenritten. Om jullie toch een beetje bezig te houden hebben we wat anti verveel tips voor je op een rijtje gezet waardoor je over een paar weken weer fris en fruitig op je paardrijles verschijnt!

Lees verder »