Bel ons: 072-5065840

oliebollen

Agenda november & december

Ondanks de aangepaste maatregelen hebben we toch nog enkele leuke activiteiten op de agenda staan!

KNHS
Alle KNHS wedstrijden in november zijn helaas geannuleerd. Wel is er een mogelijkheid om video proeven in te sturen voor punten. Inschrijven voor een event gaat via Mijn KNHS. Omdat de kans best groot is dat er iemand de bak binnenkomt terwijl je bezig bent hebben we hier een moment voor vastgelegd in de agenda. Je kunt de bak 20 minuten reserveren op zondag 22 november. Dit is alleen voor mensen met een startkaart bij de KNHS, dit geldt niet voor FNRS wedstrijden.

Kerstderby
Voor onze springruiters organiseren we ook dit jaar weer een kerstderby. Het is ook mogelijk om alleen een springparcours te doen. Uiteraard is alles in gezellige kerstsfeer. Op zaterdag 5 december kun je meedoen met een oefenles voor de derby.

Oudjaarsdag
Traditiegetrouw rijden we op oudjaarsdag onze oliebollenritten, 2 uur door de duinen rijden en daarna zoveel mogelijk oliebollen als je op kunt! Maar we vergeten onze jongste ruiters ook niet, zij kunnen zich inschrijven voor de spelletjes en springen. Ook daarna natuurlijk lekker oliebollen eten!

DELEN

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Ook interessant: