Afscheid van Mister

Vandaag hebben we helaas afscheid moeten nemen van Mister. Mister is op de manege gekomen als het privé paard van onze instructrice Jantina, zij heeft hem enkele jaren in de sport uitgebracht. Mister vond springen en crossen ontzettend leuk maar door blessureleed was dit helaas niet meer mogelijk. Omdat Mister echt niet volledig was afgeschreven kon hij nog wel meedraaien in de manege, hij was echt ontzettend populair bij onze lessers! Mister was een lekker actief paard en heel lief, perfect voor de manege dus.

Enkele jaren geleden is hij verhuisd naar het land bij Jack & Miranda waar hij lekker van zijn welverdiende pensioen mocht genoeten, Jantina ging iedere dag langs om voor Mister te zorgen. Ze heeft hem echt een ontzettend fijn en lang leven kunnen geven maar de laatste dagen werd hij steeds slechter en is de moeilijke keuze gemaakt om Mister in te laten slapen.

Jantina bedankt voor het lenen van jouw toppaard en de goede zorgen van de afgelopen jaren. We gaan hem missen op het land!

DELEN

Ook interessant: