We kennen Demi natuurlijk van de kantine op zaterdagmiddag en als leaser van Emporio! Dit keer mocht zij de 10 vragen beantwoorden.

1. Hoe ben je op manege de hoef terecht gekomen?

Ik had altijd al willen paardrijden maar mijn vader had dat liever niet. Toen ik uiteindelijk na heel lang smeken toch mocht ben ik hier heen gegaan omdat mijn nichtje hier al reed. En sindsdien ben ik nooit meer weggegaan en ben ik er bijna elke dag.

2. Wat is je mooiste/leukste herinnering op de manege?

Eigenlijk heb ik veel mooie herinneringen op de manege meegemaakt. Zo heb ik hier mijn eerste verzorg paard gekregen (Drisj), veel wedstrijden gereden, en ook heb ik natuurlijk heel veel nieuwe vrienden gemaakt op de manege. Maar ook vond ik het spook weekend 2016 echt een weekend om nooit meer te vergeten.

3. Op wie heb je je eerste les gereden en wie gaf de les?

Mijn eerste les was op Sproet. Hier heb ik bijna al mijn lessen op gereden omdat ik al te groot was voor de meeste pony’s. Ik had mijn eerste les samen met mijn 2 zusjes van Jantina.

4. Wie was je eerste lievelingspony/paard en waarom?

Pff… moeilijk te zeggen. Eerst was mijn lievelingspony Sproet. Maar ik was toen ik voor het eerst op Jumpy had gereden was ik helemaal gek op Jumpy. Nu is mijn lievelingspaard natuurlijk Emporio.

5. Wat wil je nog bereiken in de paardensport?

Ik heb eigenlijk altijd al een keer een cross willen rijden. En ik hoop dit ook met veel oefenen te bereiken later.

6. Wat doe je in het dagelijks leven (beroep etc)?

Ik zit om het mbo schoonheidsverzorging niveau 4. Daarnaast rij ik paard en werk ik zaterdag middag op de manege. Als ik klaar ben met deze opleiding zie ik wel weer verder!

7. Wie is je grote voorbeeld in de paardenwereld?

Misschien is het heel raar maar ik heb niet echt een groot voorbeeld in de paarden sport. Soms heb ik wel is dat ik bijvoorbeeld naar een wedstrijd op tv kijken en denk “reed ik maar zoals zij”.

8. Heb je naast paardrijden nog andere hobby’s?

Ik besteed veel tijd aan het paardrijden maar soms vind ik het wel leuk om met vrienden gewoon iets leuks te gaan doen. En soms wil ik gewoon op de bank hangen en films kijken!
9. Met wie zou je wel een dag willen ruilen?
Ook hier heb ik geen antwoord op. Ik ben best tevreden met mijn leven. Maar als ik dan toch moest kiezen zou ik willen ruilen met Lana Parrilla zij is een geweldige actrice en reist veel. Het lijkt mij super leuk om te acteren en een mooie jurk te dragen, om eens te doen alsof je iemand anders bent.

10. En de laatste, wat is je levensmotto?

Mijn levens motto is
If you can Dream it, You can do it  -Walt Disney

DELEN

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Ook interessant: