Paascross 12 april 2020

Nog even en het is weer tijd voor onze traditionele paascross, dit jaar op zondag 1e Paasdag. Iedereen die op springles heeft gezeten mag hieraan meedoen. Ook voor publiek is het een mooi evenement met stoere hindernissen in de binnen- en buitenbak. Ben jij erbij?
paascross

De paascross is voor jong & oud, groot & klein. De manege zorgt voor mooie materialen maar mocht je toevallig net de tuin gesnoeid hebben en mooie takken over hebben? Dan horen we het ook graag! Het is ieder jaar weer een uitdagend parcours in verschillende klasses (wel zo eerlijk natuurlijk).

Aanmelden kan in de kantine. Twijfel je nog? Je instructrice helpt je graag verder!
We duimen alvast voor mooi weer tijdens de paasdagen!

Ook interessant:

Blog

10x paardrijden in de jaren 90

Tegenwoordig heb je super veel keuze in de ruitersportzaken, dat was “vroeger” wel anders. In de jaren 80 en 90 liepen eigenlijk alle ruiters er hetzelfde bij. Ook de paarden liepen er heel anders bij, alles was een stuk simpeler maar shoppen is tegenwoordig veel leuker! Als je deze dingen herkent dan ben je al heel lang paardengek!

Lees verder »
Paardrijden bij Manege de Hoef
Blog

6x Anti verveel tips

Zoals jullie allemaal weten moeten wij ons op de manege ook houden aan de richtlijnen vanuit de overheid, helaas dus voorlopig geen paardrijlessen en buitenritten. Om jullie toch een beetje bezig te houden hebben we wat anti verveel tips voor je op een rijtje gezet waardoor je over een paar weken weer fris en fruitig op je paardrijles verschijnt!

Lees verder »