Een paard of pony leasen

Onze vaste klanten bieden wij de mogelijkheid voor het leasen van een pony of paard. Je kunt hierbij kiezen voor volledig leasen (7 dagen per week) of gedeeld met een medeleaser (min. 2 dagen per week). Op de website en op het bord in de kantine vind je de paarden die op dit moment vrij zijn om te leasen. Staat jouw favoriete paard er niet bij? Loop gerust eens langs bij Janet of Minouche om de mogelijkheden te bespreken. Voor onze vaste klanten met eigen paarden bieden wij tevens pensionstalling. De manege beschikt over twee binnenrijbanen waardoor onze pension en leaseklanten ook tijdens lessen overdekt kunnen rijden. Daarnaast beschikken wij over een wasplaats, stapmolen en twee ruime paddocks. De paarden worden per groep op vaste tijden door de manege buitengezet. Er zijn veel uitrijmogelijkheden richting Egmond, Castricum of Heiloo. Neem voor meer informatie contact op met Minouche of Janet.

Delen:

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Ook interessant:

veiligheidscap

7 feiten over de veiligheidscap

Het is misschien wel het belangrijkste onderdeel van je outfit als ruiter, de veiligheidscap! Nu hoop je natuurlijk nooit op je hoofd te vallen maar mocht dit gebeuren dan ben je zo goed mogelijk beschermd.

Lees verder »

Een paard leasen

Altijd al een eigen paard willen hebben maar twijfel je nog? Wij bieden onze vaste klanten de mogelijkheid om een paard te leasen. Het paard blijft dan eigendom van de manege en wij zorgen voor o.a. de hoefsmid, doordeweeks buitenzetten

Lees verder »
Wedstrijden

Wedstrijden

Wedstrijden Op de manege organiseren wij diverse dressuurwedstrijden voor zowel manegeruiters als amateur wedstrijdruiters met eigen paarden. Ook organiseren we meerdere keren per jaar onderlinge springwedstrijden en ieder jaar met kerst en pasen kunnen onze ruiters meedoen met een derby!

Lees verder »