Bel ons: 072-5065840

Wedstrijden

Kür op muziek is voor iedereen

Heb jij ook ademloos zitten kijken naar de kür op muziek van Anky van Grunsven of Edward Gal? Wist je dat je dit zelf ook kunt doen? Je mag de hele proef zelf bedenken en hier ook zelf de muziek bij uitzoeken. Het niveau is niet belangrijk, wil jij allerlei zijgangen laten zien of laat je liever de galop weg? Het mag allemaal!


Om te beginnen moet je je natuurlijk eerst inschrijven! Je mag zelf een paard of pony kiezen. De jury kijkt voornamelijk naar de creativiteit en originaliteit van jouw proef. Kies dus vooral een paard of pony waar jij lekker op rijdt en waar je vertrouwen in hebt. Als je wilt kun je de proef ook samen met een andere ruiter rijden, dit heet een pas de deux.

Je hebt je ingeschreven en misschien zelfs al een idee. Nu ga je echt aan de slag! Wil je een proefje rijden op moderne popmuziek of kies je toch voor een chique klassiek nummer? Als je eenmaal de muziek hebt gekozen kun je zelf een proef verzinnen. Uiteraard mag je ook gewoon een bestaande proef kiezen als je dit te lastig vindt.

Op de dag zelf mag je er zelf voor kiezen of je jouw paard/pony wil voorzien van knotjes en of je in wedstrijdoutfit verschijnt of een andere passende outfit bedenkt! Alles is vrij tijdens deze wedstrijd en het niveau maakt helemaal niks uit. De proef mag voorgelezen worden, je moet dan wel even zelf een lezer regelen. De jury kijkt vooral naar originaliteit en het geheel. De uitvoer van de oefeningen laat je natuurlijk zo goed mogelijk zien maar hier krijg je geen puntenaftrek voor vandaag. De inschrijving is open dus ga snel aan de slag met jouw kür op muziek!

 

 

 

 

 

 

 

Het is al bijna zover! Schrijf je snel in.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

DELEN

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Ook interessant: