Bel ons: 072-5065840

vakje 8

Adventskalender #8 de leukste cadeaus onder de boom

50 gekke vragen over paarden 

Een leuk en leerzaam boek voor de jonge paardengek. Allemaal grappige feitjes waarvan je nie wist dat je ze wilde weten. Leuk voor kinderen rond 7/8 jaar.

Unicorn Horn QHP 

Bevestig deze Unicorn Horn gemakkelijk aan je hoofdstel en je maakt van jouw manegepony een echte eenhoorn! De hoorn zit vast met een klittenbandje en kun je dus vaker gebruiken! 
Verkrijgbaar in verschillende glanzende kleuren.

Abonnement op het nieuwe Horseworld TV

Horseworld TV is een nieuw paardensportnetwerk bedacht door Jesse Drent en Matt Harnacke. Je kunt er leuke content bekijken maar ook leerzame video’s door diverse grote namen uit de paardensport. Horseworld TV is een soort Netflix voor paardenfans! Geschikt voor alle leeftijden. 

Paardenmeisjes, de handleiding 

Het ideale cadeau voor iedereen in jouw omgeving die helemaal niks begrijpt van de liefde voor paarden. Het boek geeft uitleg over de belangrijkste termen en inzicht in de issues waar amazones mee te maken krijgen in het dagelijkse leven rondom stal. Het boek is op een leuke en luchtige manier geschreven en zeer herkenbaar. Het ideale cadeau voor de partner, ouders of vrienden achter het paardenmeisje! 

Een duinrit, strandrit of proeflessen

Het allerleukste cadeau haal je natuurlijk gewoon op de manege! Je kunt zelf een bedrag kiezen voor de cadeaubon. Kies dus zelf of je een strandrit wilt maken of liever een privéles? Of geef een van je ouders of vrienden eens een proefles cadeau! 

DELEN

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Ook interessant: