Bel ons: 072-5065840

vakje23

Adventskalender #23 DIY kerstcadeautjes maken

Bijna alle winkels zijn vanwege Corona gesloten. Moet je last minute eigenlijk nog wat kerstcadeautjes halen? Maak ze zelf! Hieronder een paar leuke tips om een paardengek te verrassen met een zelfgemaakt cadeau. 

 

Draadpaard

Je hebt vast nog wel wat oud hout, spijkers en draad in de schuur liggen! Dit is heel simpel om te maken maar je bent er wel eventjes zoet mee. Teken eerst met potlood een paard op het plankje (als deze in de juiste maat is, zaag anders eerst kleiner). Vervolgens timmer je de spijkertjes op de rand van de tekening en kun je het draad eromheen draaien! Super uniek aan de muur! 

Paardennaam van draad

Wat heb je nodig? Een stuk ijzerdraad en gekleurd touw. Teken op een papiertje de naam die je wilt maken, vorm vervolgens het ijzerdraad in deze vorm. Het touw wikkel je daaromheen en tadaa, in no time een leuk cadeautje voor in je slaap- of woonkamer! 

Fotocadeau

Het is een beetje last minute maar je hoeft er de deur niet voor uit. Er zijn verschillende webshops waar je leuke fotocadeaus kunt bestellen. Bijvoorbeeld een verjaardagskalender met 12 verschillende manegepaarden of een leuke puzzel. De foto’s kun je van onze website halen. Wij kozen voor een mooie mok voor een lekkere warme chocomel! 

DELEN

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Ook interessant: