Bel ons: 072-5065840

vakje 17

Adventskalender #17 deze paardenfilms moet je gezien hebben!

Het is koud buiten en door de Coronacrisis zijn we veel thuis. Tijd om paardenfilms te kijken! Deze films moet je echt gezien hebben: 

Spirit

Deze Dreamworks film volgt de avonturen van een wilde mustang hengst terwijl hij door het Westen van Amerika reist. Tot hij gevangen genomen wordt door mensen. In het verhaal ontpopt zich een opmerkelijke vriendschap tussen de hengst en een jonge indiaan. Regelmatig  ontsnappen ze aan alle gevaren die op de loer liggen. Hoe zal dit verhaal aflopen? Spirit staat op Netflix. 

Vrije teugels (serie)

Op een eiland voor de kust van Engeland brengt een 15-jarige uit LA de zomer door in het huis waar haar moeder opgroeide. Ze krijgt een band met een mysterieus paard. Free Rein is een Britse dramaserie gemaakt en geschreven door Vicki Lutas en Anna McCleery. De tiendelige eerste serie ging in première op Netflix op 23 juni 2017. De serie is ook in het Nederlands te volgen op Netflix.

Whitestar

Het filmdebuut van Britt Dekker! Tijdens de vakantie werken Megan en haar beste vriendin Julia samen met Eddy  bij de stal van de keiharde paardenhandelaar Alex. Megan heeft altijd gedroomd van een succesvolle dressuur carriere, een droom die de valse Angela wél leeft. Maar dan komt Whitestar op Megans pad waarmee ze een bijzondere band opbouwt.

Totilas: Paard en Fenomeen

Totilas: het meest besproken paard ter wereld, dat kwam, zag en overwon met ruiter Edward Gal. Samen veroverde het duo miljoenen harten over de hele wereld. Voor een astronomisch bedrag werd de dressuurhengst verkocht naar Duitsland en kaapte twee zekere gouden Olympische medailles van Nederland. Daarna ging alles mis. Onlangs is Totilas overleden op twintigjarige leeftijd, nog een keer genieten van deze unieke hengst? Deze documentaire is te zien op NPO Plus. 

De ponysitters club (serie Netflix)

De Ponysitters Club is een Canadese televisieserie voor kinderen die in 2018 op Netflix verscheen. Het drama volgt een groep kinderen die paarden en pony’s willen beschermen en opvoeden op een ranch die gewijd is aan het redden van misbruikte dieren.

DELEN

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Ook interessant: