Bel ons: 072-5065840

vakje 1 -2

Adventskalender #1 prijsvraag

Deze maand tellen we af naar kerst en maken we iedere dag een vakje bekend van de adventskalender! Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven. 

We beginnen met een prijsvraag, als je de vragen goed beantwoord kun je het antwoord invullen in de oranje vakjes. (Print het uit of teken het na). Onder de goede antwoorden verloten we een mini canvas van jouw favoriete manegepaard! Vul jouw gegevens in op het contactformulier, we maken aan het einde van de kalender de winnaar bekend! 

Geef antwoord op de volgende vragen: 
1. Ik heb de mooiste snor van de manege 
2. Ik ben het grootste manegepaard 
3. Paard van het jaar 2020 
4. Dit is de oudste manegepony 
5. Mijn naam verraad mijn haarkleur 
6. Ik ben vernoemd naar een lekker ijsje 
7. Ik ben vernoemd naar een bekende oranje kater 
8. Bij mij is het altijd zonnig 

DELEN

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Ook interessant: