Subtop: ‘Zo trots op mijn tuiger, dat ik elke keer tranen in m’n ogen krijg’

Zondag 18 februari 2018 werd er in Wormerveer een subtop wedstrijd verreden. De punten werden dit weekend echter niet cadeau gegeven.

ZZ-Zwaar: Lage punten en uitschieters

Het ZZ-Zwaar bestond uit twee groepen; van de ochtendgroep reed in proef 35 Janet Castricum met haar Easy Khan (v. Zjengis Khan) naar de winst. Dit deed zij met een percentage van 60,57%. In deze proef was de tweede plek voor Dewi Klomp met Delinosa (v. VDL Wittinger) met 60,21%. Ook in proef 36 werden deze combinaties eerste en tweede. Janet Castricum behaalde 61,43%; Dewi Klomp 60,07%.

Lees verder


Lilian Bakker vierde op NK springen

4 september 2017
ERMELO / EGMOND AAN DEN HOEF – De dertienjarige Lilian Bakker uit Egmond aan den Hoef heeft in een spannende strijd de vierde plek weten te behalen op de Nederlandse kampioenschappen springen in Ermelo. Samen met haar paard Taloubet heeft ze een zeer goede score neergezet in de klasse 1.10m. Lilian heeft al op hoog niveau gepresteerd bij de pony’s en heeft pas kortgeleden haar debuut gemaakt bij de paarden. Als dertienjarige is zij een van de jongste deelnemers in deze klasse. Lilian komt uit voor Manege de Hoef die 17 september vanaf 13.00 uur haar deuren opent voor bezoekers tijdens een open dag.

 
Manege van de week op paradepaard.nl